E ~ Eikenbladsla met avocado en mozzarella

(4 pers.) krop eikenbladsla, 1 avocado, 125 g mozzarella, 3 el olijfolie, 1 el witte balsamicoazijn, 1 el abrikozenjam, versgemalen zwarte peper, zout

Sla gemengd

Eikenbladsla wassen en uit laten lekken. Ondertussen olie, azijn, jam, peper en zout in een potje met deksel bij elkaar voegen en goed schudden. Snijd de sla in middelgrote reepjes en  de avocado en mozzarella in blokjes. Alle ingrediënten in een mooie grote schaal mengen. De dressing kun je apart serveren in een kleine schenkkan.

O ~ Oakleaf lettuce with avocado and mozzarella
(Serves 4) Wash the oakleaf lettuce and drain. Meanwhile, put together 3 tbsp olive oil , 1 tbsp white balsamic vinegar, 1 tbsp apricot jam, freshly ground black pepper and salt  in a jam jar. Shake well. Cut the lettuce into medium slices and cut 1 avocado and 125 g mozzarella cheese into cubes. Mix all ingredients in a nice large bowl. Serve with dressing on the side, in a small pouring jug.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s